top of page

Италиански елегантен шал, 60% коприна, 40% вискоза с размер 180/95 см. Лек и ефирен, подходящ за вечерни тоалети, в нежно розова гама.

Бледо Розов Шал Коприна/Вискоза Marina D'este

SKU: S124E
лв165.00Price